Försäljningsvillkor


FAKTURA - PRIVATPERSON 
Fakturan bifogas i paketet.
Kreditgräns 1500 kr.
Faktureringsavgift 19 kr och fraktkostnad enligt tabell.
För mer information se ”Faktura privatperson”
    
FAKTURA - AKTIEBOLAG OCH HANDELSBOLAG
Fakturan bifogas i paketet och förfaller till betalning 30 dagar efter utleverans från oss. Kreditgräns 5 000 kr.
Faktureringsavgift 19 kr och fraktkostnad enligt tabell.
  
KORTBETALNING - ENDAST VIA HEMSIDAN
Vid kortbetalning reserveras beloppet omedelbart på ditt konto. Vi tar VISA och Mastercard. Kortbetalning gäller endast vid beställning via hemsidan. 
  
FÖRSKOTTSBETALNING
Du betalar in det du handlat för plus frakten till vårt bankgiro 163-0128. På inbetalningen skall du uppge ditt ordernummer eller kundnummer. När vi fått kvitto på din betalning skickar vi dina varor. Vi skickar inget inbetalningskort.
  
POSTFÖRSKOTT
Vi skickar dina beställda varor och du löser ut dem på ditt
utlämningsställe. Postförskottsavgift 50 kr och frakt tillkommer.
 _______________________________________________________________________________________________________
Faktura privatperson
Vi utför sedvanlig kreditupplysning, därför behöver vi personnummer/organisationsnummer. När vi gör en kreditupplysning skall det from 1/1-2011 generera en omfrågekopia. Detta brev kommer att skickas till dig från det kreditupplysningsföretag som vi samarbetar med (Creditsafe i Sverige AB). Att en kreditupplysning hämtats visas endast för den som beställt upplysningen och för den som är omfrågad. En hämtad kreditupplysning från Creditsafe påverkar inte eventuella framtida kreditomdömen.
Lantkliniken förbehåller sig rätten att avslå din ansökan, begränsa kreditbeloppet eller begära förskottsbetalning. Vid betalningsanmärkning, skyddad identitet, förmyndare eller om du är under 18 år skickar vi inte mot faktura. Vi fakturerar endast folkbokföringsadressen, men du kan själv välja var du vill hämta ut paketet. Läs under leverans.
Om betalning inte sker i tid debiteras lagstadgad påminnelseavgift på f.n. 50 kr.
Vid utebliven betalning lämnas fordran till inkasso och lagstadgade avgifter tillkommer.
 
 
Faktura – Privatperson
Om du väljer att delbetala fakturabeloppet, eller om betalning helt uteblir, överförs resterande belopp av din Faktura till ett Konto.
 
 

 
 
Personuppgifter
Lantkliniken är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Vi kommer att kontrollera dina uppgifter mot folkbokföringsregistret. Dina person- och inköpsdata kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation och även för marknadsföringsändamål. Du kan genom att skriva till
Lantkliniken, Mannarp Gustavsberg 450, 305 61 HARPLINGE, begära att dina personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om du inte vill att uppgifterna skall användas för direktmarknadsföring av annat företag än Lantkliniken. Som kund hos
oss har du rätt att en gång per år efter skriftlig begäran till ovanstående adress få information om vilka uppgifter om dig som finns i våra register.
 
 
Villkorsdatum
Samtliga angivna kostnader och räntesatser i villkoren gäller per 2016-01-01.
 
_______________________________________________________________________________
 
Export
Vi skickar endast paket inom Sverige. Vid beställningar till annat land hanteras ordern av Holland Animalcare´s respektive representant, alternativt moderbolaget.